Godkjent verksted

JA Bil er godkjent bilverksted for alle typer kjøretøy

Det er viktig at arbeid på bilen din utføres av profesjonelle fagfolk med tilgang til riktig utstyr og gode rutiner. Det kan ha mye å si både når det gjelder din egen sikkerhet, pliktene dine i henhold til loven, krav fra forsikringsselskaper, garantien fra forhandler, så vel som ansvarsfordeling når uhellet først er ute.

Derfor stiller Statens Vegvesens strenge og spesifikke krav til lokalet, teknisk utstyr, teknisk leder og personale, samt kvalitetsstyringssystem brukt, som vilkår for godkjenning av bilverksted.

JA Bil er godkjent av Statens Vegvesen og vi kan derfor sikre at reparasjoner blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte.

Service

Er det på tide med service? Eller kanskje du hører ulyder når du kjører, eller merker andre tegn på at noe ikke er helt som det skal? La oss hjelpe.

Våre erfarne bilmekanikere finner ut hva som feiler bilen din og reparer, skifter olje og utfører den service som behøves.

Vi har meget gode kunnskaper om de fleste vanlige bilmerker, og utfører alltid service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, inkludert lesing av eventuelle feilkoder og nullstilling av servicelampe eller annen varsling.

I tillegg bruker vi originale deler eller deler av minst like høy kvalitet når noe må skiftes ut.

Fritt verkstedvalg og garantier

I følge regler fra EU og EØS, samt beslutninger fra Konkurransetilsynet, kan ikke forhandlere eller produsenter kreve at du skal bruke deres merkeverksteder for at garantien skal være gyldig.

Så lenge du bruker et godkjent verksted som JA Bil, bruker reserevedeler som har tilsvarende kvalitet som bilprodusentens varemerke (slik vi alltid gjør), og for øvrig følger vedlikeholdsprogrammet til produsenten, kan du velge verksted og deler fritt.

Dette gjelder både nybilgaranti og rustgarantier.

For å unngå tvister og tvil i fremtiden, er det alltid viktig at arbeidet blir godt dokumentert. Spør oss derfor gjerne om hvordan vi dokumenterer arbeidet vårt.

Les mer om fritt verkstedvalg på NAFs nettsider.

Finn ut når vi har tid til å hjelpe deg Ta kontakt