Vi skifter frontruter

For alle forsikringselskap

Har du steinsprut i frontruten er det alltid best å få reparert det med en gang. Dersom du har kasko eller delkasko er slik reparasjon kostnadsfritt.

Hvis du derimot venter, og ruten sprekker, vil det raskt bli både dyrere og mer tidkrevende å få reparert.

Det er veldig viktig for sikkerheten å reparere sprekker i frontruten, og det vil kun bli verre av at du venter.

Når du kommer inn med en skade i frontruten, vil våre profesjonelle montører vurdere plasseringen og størrelsen på skaden, og hjelpe deg å avgjøre om det er snakk om steinsprut som kan repareres, eller om hele ruten må byttes ut.

JA Bil hjelper uansett til med alt fra en liten steinsprut på frontruta, til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Bilglasset vil bli erstattet med samme eller bedre kvalitet som det opprinnelige, og jobben utføres alltid på en profesjonell og fagmessig måte.

Vi legger også på solfilm i forskjellige mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Kom gjerne innom for å sjekke hvor omfattende skaden er, om rute må skiftes eller om vi kan reparere den isteden. Vi er her for å hjelpe deg og svarer gjerne på spørsmål du måtte ha.

Finn ut når vi har tid til å hjelpe deg Ta kontakt